Ce bine ca nu's om ..  

Posted by DeeD


          Imi place sa stiu ca pot zbura . Zbor peste mii de oameni , zbor o data cu vulturul ajung o data cu randunica . De'as putea nu m'as opri pe drum sa analizez si sa simt viata omului .

          Omul .. nu stie . Nu cunoaste . Nici macar nu se cunoaste pe el insusi . Preocupat de al sau trup uita motivul existentei lui . Traieste in intuneric zicandu'si ca asta e viata lui . Se lasa doborat de bani, frumusete , faima si dorintele sexuale . Doar iubirea isi mai face loc din cand in cand . Unii traiesc doar pentru iubire . Doar ca sa o inteleaga . Altii ar da orice sa simta si ei iubirea pozitiva . Vulcanul fericirii . Vulcanul care te furnica de la degetul mare pana in varful capului . Vulcanul care te face sa uiti .. tot raul dispare , parca acumulezi mai mult bine in tine ... Simti ca lumea e a ta . Te simti mandru . Mandru ca simti vulcanul . Si incepi sa te avanti in lume .. pana cand vulcanul erupe . Lava lui incepe sa te arda, iti cuprinde tot ce aveai mai bun si arde . Focul e insuportabil . Atat de insuportabil incat iti repeti ca nu mai poti , ca nu mai vrei ... Esti distrus . Ars complet devii invizibil . Iei un hanorac cu cea mai mare gluga posibila, de frica sa nu ti se vada ranile , si pleci in lume . Nu mai poti privi o persoana de sex opus . Nici macar una de sexul tau . Lumea ti se naruie , pana si aerul care iti invada corpul fara sa te opui a devenit greu . Te chinui . Si asa ajungi sa'ti spui ca nu vei mai iubi niciodata . Dupa mult timp in care te'ai vindecat , iti alegi o persoana de sex opus pentru 2 3 saptamani maxim . Pentru el , o scoti in pat . Pentru ea , astepti sa fii invitata in pat. 

           Zborul mi'e intrerupt pentru tampeniile oamenilor . Eu stau si ascult . Incerc sa vindec . Uit mereu ca eu nu sunt om . In momentele in care cad , ma autoinfrunt . Si apoi zbor din nou . Dar ei .. oamenii , se lasa . Daca ar putea, ar lasa durerea banilor , a frumusetii si a faimei sa'i domine pe veci . Si unii chiar o fac . Cand intreb pe cineva care e scopul lui in viata .. aud doar... bani . Banul e prea esential pentru unii .. Banii sunt un pacat . Si cel mai stupid e ca .. nimeni nu'si aduce aminte de Dumnezeu . Eu zbor zi de zi deasupra norilor si dedesubtul lor , dar mereu il am pe Dumnezeu cu mine . Si chiar in momentele in care ma infrunt , ii cer o mana de ajutor Lui . Si ma ridica . Omul nu e asa . Lui ii place durerea . O adora chiar . Durerea e doar un chin neoferit de Dumnezeu . Ma bucur cand vad un om care ii cere ajutorul Lui . Si devine si mai placut cand vezi ca micuta durere a omului dispare , avand minute fericite . Poate nu e fericirea de pe lume , dar e indeajuns cat sa poti trai . Omul isi foloseste  mult prea mult trupul . Nu spun ca nu e important , dar .. sufletul e deasupra . Trupul chinuie sufletul . Omul trebuie doar sa'si intareasca relatia suflet corp . Dar .. sa'I ceara ajutorul si Lui . Lui Dumnezeu . Si chiar si cei care nu cred in El . Sa incerce , dar sa aibe sufletul golit . Sa creada in Dumnezeu pentru o ora . O ora in care sa se duca la o biserica . Si vor simti si ei , veninul fericirii si al linistii . 

       Oameni .. de'ati sti voi cata putere zace in voi ....

       Am zburat de'aici . 

This entry was posted on 17 ianuarie 2010 at 20:33 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comentarii

Uau...ai multa imaginatie.Foarte frumos!

ianuarie 24, 2010 11:22 a.m.

Maine, 28 Ianuarie, se initiaza o actiune de salvare a planetei noastre . Se emit ganduri pozitive pe tot parcursul zilei de maine, se spun rugaciuni pentru planeta, se aprind lumanari aduse ofranda planetei noastre…fiecare ce stie…Va rog dati mai departe .
Pace, lumina si iubire !!!

ianuarie 27, 2010 12:49 p.m.

Trimiteți un comentariu