Cine e ea ?  

Posted by DeeD


Sunt un copil .. un copil care alearga intr’o gara uitata de lume sa prinda trenu spre fericire. Adeseori el pleaca fara ea. Insa se opreste ... Se urca gafaind mai ca isi da sufletul . Insa ce mai conteaza ? Va fi fericita .

Ea e un copil care seara de seara se priveste in oglinda si isi vorbeste . E copilu’ care la inceput si’a urat infatisarea, insa pe parcurs a descoperit ca adevaratul tu se afla sub kg de oase si carne . Si atunci s’a iubit . S’a acceptat asa cum Cel De Sus a lasat’o . Totodata a fost prima ei lectie de viata .. pe care si astazi si’o aduce aminte si o ia in considerare . E copilu’ care stie sa asculte povestile de viata ale oamenilor. E copilu’ care stie sa te faca sa te simti bine . E un copil modest si se multumeste cu ce are .

Insa ca orice copil si’a dorit o jucarie . Sau mai bine zis un joc .. cu care viata i’a facut cunostinta acum ceva timp in urma . Un joc in care personajele sunt un El si o Ea . Dada.. jocul iubirii . Ii place acele momente unice , acel zambet din toata inima , acel “te iubesc” , acele emotii ... Dar le uraste finalurile... E ciudat cum ea o singura data a suferit . A trecut si peste acele momente .. Acum se pare ca a prins un tren .

Poate ca dupa aceasta descriere ti se va parea matura .. insa ea va ramane acelasi copil cu ochi verzi ... acelasi copil fericit...

This entry was posted on 6 ianuarie 2009 at 23:24 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comentarii

Anonim  

eşti o scumpică....rămâi mereu aşa...ai grijă doar la răul din ceilalţi şi stai cât poţi departe...

ianuarie 07, 2009 6:17 p.m.

:) Esti un copil frumos. Numai trenurile care vin de la si inspre Tatal aduc si duc inspre fericirea fara sfarsit. Restul te pot lasa in gari pustii si intunecate. Dar pentru ca tu esti un copil frumos si norocos sunt sigur ca inainte de orice imbarcare vei cere binecuvantarea si sfatul Lui si astfel nu vei risca nimic. Dealtfel chiar El si ingerii Lui sunt atat de aproape incat ar fi inutil sa mai cauti fericirea printre oameni...

ianuarie 07, 2009 10:11 p.m.

Trimiteți un comentariu