Gripă cu gânduri  

Posted by DeeD11 februarie 2011
Îmi lipseşte dorul. Îmi lipseşte marea şi soarele şi căldura şi prieteniile pe viaţă ..

Cele 4 zile de gripa mi-au oferit gânduri care mai de care. M-am revăzut pe mine cum, cine am fost şi cine sunt acum. Schimbările pe care toata lumea le aşteaptă la un moment dat de la viaţă au apărut, şi nu doar în viaţa mea ci şi .. în mine.
Am descoperit oameni minunaţi, oameni cu suflete atât de bune încât te simţeai insectă pe lângă ei. Dar păcat e că oameni de genu îi găseşti foarte rar şi foarte greu. Uneori e nevoie de o viaţă întreagă, iar alteori nu.
De asemenea, am descoperit şi oameni cu măşti. Oameni care pretind că te iubesc şi că le pasă de tine, dar .. în momentele grele observi că de fapt nimănui nu-i pasă de tine. Mi-e scârbă de oamenii care pretind anumite lucruri şi apoi îţi demonstrează că de fapt eşti doar un simplu om pentru ei.
Oamenii au multe culori şi toţi sunt excepţionali de frumoşi şi poate că aş putea scrie o carte despre tot ce înseamnă omul în zilele mele dar încă nu merită asemenea efort.
Sper să mă vindec de super-gripa mea să pot relua contactul cu "superoamenii".

This entry was posted on 11 februarie 2011 at 10:52 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu