Infinit.  

Posted by DeeD


Liniste.
Liniste sufleteasca.
Fericire.

Frunzele s-au ars,vantul s-a oprit si linistea s-a asternut. Incet,incet pamantul se curata de mizeria omenirii,facand loc firelor de bucurie care vor fi ornate cu picaturi inocente. Cerul va inchide norii tristi in Circul Fericirii si va lasa Soarele sa zambeasca pamantului din nou pana cand un norisor trist va evada . Iar oamenii .. se vor bucura de fericirea celor mici, vor incepe sa retraiasca ce candva considerau important, isi vor inchide amintirile in jurnalul cu amintiri si vor vana noi amintiri care sa le incalzeasca pe vremuri reci . Renasterea e aproape .

Fiecare om ar trebui sa stie ... timpul nu exista. Nu exista secunda,minut sau ora. Viata nu depinde de timp,doar oamenii depind de timp.Privind prin cadranul oamenilor, viata e infinita prin secunde. Infinita,dar limitata. Timpul nu ajuta. Nu ajuta lucrurile care sunt limitate. Ce traim,ce simtim ... nu e limitat. Noi le limitam dintr-o oarecare obisnuinta. Unele lucruri nu trebuiesc limitate , insa altele .. pentru binele nostru ar trebui limitate. Ce simtim, intradevar trebuie limitat; altfel tot noi o sa avem de suferit. Cred ca multi sunt de parere ca bucuriile sunt limitate,dar durerea poate continua o vesnicie . Durerea e retinuta de toata lumea , dar .. de ce am acumulat fericire pana in acel moment ? Ca sa o anihilam ? Nu. E acumulata pentru a putea omori neplacerea, pentru a putea sa infruntam ceea ce ne doboara.

Pentru ca se poate , pentru ca exista ceva. Si pentru ca timpul nu exista .

Pentru ca putem trai Infinitul..

This entry was posted on 19 februarie 2010 at 21:58 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comentarii

"Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp."
Albert Einstein

martie 27, 2010 7:09 p.m.

Trimiteți un comentariu