Cine ar fi crezut ?  

Posted by DeeD


           
                Mereu ma rog .. sa nu fie cum simt eu .
    Multi ma cred nebuna . Doar pentru ca spun lucruri care .. se intampla intr'un fel sau altul . Pentru cei care sunt doritori de stiut viitoru ii anunt ca nu.. nu e placut . Chiar de stii ca e bine nu va mai fi asa . Insa de multe ori e rau . Sa simti toata energia negativa .. Cand doar un gand fugitiv te face sa plangi .. Cand stii ca intunericul si tristetea vor fi regi aici ... Iti doresti sa vii tu cu lumanarea sa aduci lumina . Si desi atunci va fi lumina .. Vor disparea . Si totusi .. ceva e aici . Aproape . Incerc sa ignor .. dar devine o obsesie . O obsesie ca vor disparea .. si tu nu vei putea face nimic . Lumea aceea pe care o visez .. va exista .
   Praf . Mult . Cenusiu . Trist . Oameni abatuti . Si tu vei incerca doar sa ajungi la un punct comun . Sa te gasesti pe tine . Atata teama si frica . Oare tot ele vor aduce praful ? Sau doar prostia omului o va aduce .. Si uite .. ca acum toate se leaga .. asta va fi inceputul . Inceputul inceputurilor .
Ar trebui sa fii pregatit . Cand va incepe .. vor incepe multe altele . 

This entry was posted on 20 martie 2009 at 10:46 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comentarii

scrii frumos:)..

martie 20, 2009 12:42 p.m.

Trimiteți un comentariu